School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

Bennó Zsuzsa

Saját önismereti utamat 2006-ban kezdtem, személyes coachingban, majd két pszichodráma csoportban, és újabb személyes coachingban kerültem egyre közelebb önmagamhoz.

Az üzleti világban (értékesítés) megcsömörlötten az a szándék hozott az Integrál Akadémiára, hogy szakmát váltsak, és a segítő hivatás felé forduljak. Az Akadémia, az itt jelenlevő közösség, az egyéni terápiám, a csoportok gyógyító ereje, na és persze a saját fejlődési vágyam gyökeresen megváltoztatták az életemet. Beköszöntött az életembe a spiritualitás, átformálódott a világszemléletem, az értékrendem, a személyiségem, és ez a formálódás azóta is folyamatosan zajlik bennem.

Az életemmé vált a belső önismeret, a személyiségem átdolgozása, (egyéni terápiámban és bodywork csoportjaimban folyamatosan) és az, hogy ezen a gyönyörű és sokszor nehéz, fájdalmas úton másokat is kísérjek. Hiszem, hogy segítőként az egyik legfontosabb eszközöm a saját személyiségem. Ez a hitem, és a mérhetetlen belső fejlődési vágyam motivál, hogy tovább és tovább haladjak befelé magamba.

Az Akadémiával párhuzamosan, majd azt követően is képeztem magam, így három terület vált a nagy szerelmemmé: a terápiás kommunikáció (rövidebb nevén TK), a belső képekkel való munka, valamint a bodywork.

Az utamon elérkeztem oda, hogy mindhárom nagy szerelmem jelen van segítői hivatásomban. Egyéni üléseken kísérem klienseimet, bodywork workshopokat és csoportokat tartok, valamint terápiás kommunikációt oktatok az Integrál Akadémián.

Nagy vágyam vált valóra azzal is, hogy mindemellett jelenleg saját önismereti központom elindításán munkálkodom.

Integrál Impulzus Kft.