School of Integral Psychology  ›   Faculty

Faculty

Koncsek Hajnalka

Koncsek Hajnalka vagyok, családállítási tanácsadó. Sok éven keresztül közgazdászként dolgoztam az üzleti életben.

2016-ban egy kétéves képzés keretében végeztem a Német Rendszerállítók Szövetségének a tagintézményében; a Rendszerakadémián. 2018-ban mester fokozatot értem el egyéni állításban tovább képződésem során. 

2016 óta praktizálok; tartok csoportokat és egyéni állításokat egyaránt. Személyes és online formában is dolgozom klienseimmel mind magyar, mind angol nyelven. Az online állítás segítségével Angliában, Németországban, Olaszországban, Új-Zélandon, Ausztráliában, Kanadában, Hong Kong-ban "jártam" már és kísérhettem klienseimet az állításukban. Személyesen alapvetően Budapesten praktizálok, de több városban is tartottam már csoportot, Székesfehérváron és Debrecenben több éven keresztül havi rendszerességgel dolgoztam, mint állítás vezető.

A mai napig elkápráztat a módszer hatékonysága, pontossága, eredményei. Minden állítás újra és újra meggyőz, lenyűgöz és megtiszteltetés számomra, hogy a képviselője lehetek. 

Klienseim hitvilágát tiszteletben tartva dolgozom, az állításban a megoldáshoz és a kívánt változáshoz szükséges szereplőket jelenítem meg, a családállítás törvényeit, összefüggéseit és logikáját igyekszem az állítás során a lélekszintű folyamatok biztosítása és az oldás mellett klienseimnek átadni, hogy tudatos részük is választ kapjon arra, mi történik az állításukban. A módszer megoldás-orientált ágának vagyok a képviselője, nem a miértekre keresek választ az állításokban, hanem a végeredmény érdekében a hogyanra.

Csoportok alkalmával is a "kevesebb néha több" szemléletet igyekszem átadni a csoport résztvevőinek a képviseleti érzékelésük során megélt érzetek megjelenítése tekintetében; nem vagyok híve a nagy drámáknak, mert az a tapasztalásom, hogy nem segíti a klienst, sőt bizonyos esetekben hátráltatja a megoldáshoz vezető úton.

Fontosnak tartom a más módszerek iránti nyitottságot, és bár jómagam a családállítás büszke képviselője vagyok, hiszek abban, hogy mindenki adott témájában, adott időegységben megtalálja azt a módszert és a módszer azon képviselőjét, aki számára, a lelkének megfelelő. Nem hiszek a kizárólagosságban, saját klienseimet is arra bíztatom. hallgassanak az érzéseikre, mikor, melyik témájukkal, kivel, milyen módszerrel haladnának tovább.

Hiszek a tudatalattival, a lélekkel, az önismerettel foglalkozó módszerekben, irányzatokban, és abban, hogy mi, a módszerek képviselői mind egymással párhuzamosan, ugyan más - más metodikával, de ugyanarra tartunk klienseink kísérése folyamatában.

Fontosnak tartom tanácsadóként és magánemberként is, hogy saját önismereti utamon én is folyamatosan haladjak, fejlődjek, hogy hiteles lehessek és  tanulásom, ismereteim bővítésével minél jobban, minél több mindenkinek tudjak segíteni. Szívügyem tapasztalataim, megszerzett tudásom átadása, akár tanítás, akár tanácsadás formájában, örömmel tölt el, hogy adhatok, hozzájárulhatok más fejlődéséhez, életminősége javulásához.

 

Honlapom elérhetősége: www.koncsekhajni.hu

Integrál Impulzus Kft.